Ta witryna wykorzystuje pliki cookies by zarządzać sesją użytkownika. Cookies używane są także do monitorowania statystyk strony, oraz zarządzania reklamami.
W kazdej chwili możesz wyłączyć cookies. Wyłączenie ciasteczek może spowodować nieprawidłowe działanie witryny. Więcej w naszej polityce prywatności.

Artykuły i poradniki Suszone Owoce:

Dlaczego warto kupować eko żywność

prasowa

Kilka słów:

Od wielu lat dbanie o zdrowie jest powszechnie promowane, coraz większa jest też świadomość społeczeństwa na temat odpowiedniej diety i aktywności fizycznej. Coraz więcej mówi się o tym, że na jedzeniu oszczędzać nie warto, ponieważ wybieranie słabej jakości produktów odbić się może w przyszłości problemami ze zdrowiem i drogimi lekami.

Dlaczego warto kupować eko żywność

Więcej

6 zasad zdrowego żywienia podczas wakacji

M-S-M

Kilka słów:

Wakacyjny nadbagaż: 70 tys. kalorii

6 zasad zdrowego żywienia podczas wakacji

Więcej

Apteka w grzybowym kapeluszu

M-S-M

Kilka słów:

Kurki mają więcej beta karotenu niż np. marchewka, boczniaki wykazują silne działanie przeciwmiażdżycowe, a pieczarki mogą chronić przed depresją. Grzyby nie tylko są smaczne, ale i zdrowe. W lesie zbierajmy jednak tylko te, które dobrze znamy - mówi dr hab. Bożena Muszyńska.

Apteka w grzybowym kapeluszu

Więcej

Cały naród suszy jabłka

M-S-M

Kilka słów:

Sezon na polskie jabłka w pełni. Mnogość gatunków dostępnych w sklepach czy na straganach sprawia, że nie ma lepszej pory roku na suszenie tych owoców. Przygotowanie zdrowych, jabłkowych chipsów ułatwią i przyspieszą suszarki do grzybów, owoców i warzyw firmy MPM.

Cały naród suszy jabłka

Więcej

Do szkoły marsz! Czyli wszystko co na temat odżywiania dzieci w wieku szkolnym każdy rodzic wiedzieć powinien

M-S-M

Kilka słów:

Kampania „5 porcji warzyw, owoców lub soku” radzi rodzicom!

Do szkoły marsz! Czyli wszystko co na temat odżywiania dzieci w wieku szkolnym każdy rodzic wiedzieć powinien

Więcej

Jak podjadać z głową? PORADNIK

M-S-M

Kilka słów:

Podstawą zdrowego odżywiania jest spożywanie pięciu posiłków w regularnych, najlepiej trzygodzinnych odstępach czasu: trzy główne posiłki, a pomiędzy nimi dwie przekąski. Tym sposobem nie dajemy powodów naszemu organizmowi do gromadzenia nadmiernych zapasów energii na wydłużające się przerwy między posiłkami. Z drugiej strony nie dopuszczamy do gwałtownych wahań cukru w naszym organizmie, powodujących uczucie znużenia i dekoncentracji.

Jak podjadać z głową? PORADNIK

Więcej

Strona: 1

Centra i gabinety | Artykuły i Poradniki | Dodaj Klinikę/Centrum/Gabinet | Reklama | Newsletter | Regulamin | Partnerzy | O nas / Kontakt

© 2012 - 2024 Aplit Wszelkie prawa zastrzeżone.